• Online reisgids over de Bloemenriviera
  • De mooiste bestemmingen & leukste tips
Home » Het mooiste deel van Italië

Het mooiste deel van Italië

Manarola Cinque Terre

Echte natuurliefhebbers moeten in de Bloemenriviera op vakantie zijn geweest. Dit deel van Italië staat vol met prachtige bezienswaardigheden. Zo is er het beschermde natuurpark Cinque Terre waar een aantal echt authentieke dorpjes in liggen. Een bezoek aan dit natuurpark levert ook meteen een schitterend uitzicht op, omdat het in de bergen ligt. Om optimaal te kunnen genieten van dit gebied boek je als accommodatie een van de vakantiehuizen. In de dorpjes kan je de echte Italiaanse keuken proeven en de hartelijkheid van de bewoners ontvangen. Vooral in de zomer is het heerlijk vertoeven aan de kust. Deze loopt over in bergen, dus er is variatie in landschap genoeg.

Dit deel van Italië wil je bewonderen en zien, dat is natuurlijk iets wat je wilt doen en wilt beleven. Maar waar je ook bent, het uitzicht moet mooi blijven. Waarom zou je nog wachten?

Dit biedt ook gelijk de mogelijkheid tot meerdere activiteiten. Buiten wandelen, duiken en fietsen, kan je ook bergbeklimmen, abseilen en mountainbiken. Kies ervoor je vakantiehuis aanbieding te zoeken in een wat rustiger gelegen gebied of juist dichtbij het centrum. De bloemen Riviera biedt ook de mogelijkheid voor excursies. Je kan naar Genua om het grootste zeeaquarium van Europa te bekijken, op bootexcursie, de toren van Pisa bezichtigen of een tour door grotten maken. Je zal je dus niet vervelen, want er zijn ook markten die je kan bezoeken. Ga na een drukke dag lekker uitrusten in een van de vakantiehuizen.

BloemenrivieraVakantie.nl - © 2024