Het mooiste deel van Italie

december 13, 2013 Geen reacties
strand van Pietra Ligure

Echte natuurliefhebbers moeten in de Bloemenriviera op vakantie zijn geweest. Dit deel van Italië staat vol met prachtige bezienswaardigheden. Zo is er het beschermde natuurpark Cinque Terre waar een aantal echt authentieke dorpjes in liggen. Een bezoek aan dit natuurpark levert ook meteen een schitterend uitzicht op, omdat het in de bergen ligt. Om optimaal te kunnen genieten van dit gebied boek je als accommodatie een van de vakantiehuizen. In de dorpjes kan je de echte Italiaanse keuken proeven en de hartelijkheid van de bewoners ontvangen. Vooral in de zomer is het heerlijk vertoeven aan de kust. Deze loopt over in bergen, dus er is variatie in landschap genoeg.

Dit deel van Italië wil je bewonderen en zien, dat is natuurlijk iets wat je wilt doen en wilt beleven. Maar waar je ook bent, het uitzicht moet mooi blijven. Waarom zou je nog wachten?

Dit biedt ook gelijk de mogelijkheid tot meerdere activiteiten. Buiten wandelen, duiken en fietsen, kan je ook bergbeklimmen, abseilen en mountainbiken. Kies ervoor je Expedia vakantiehuizen aanbieding te zoeken in een wat rustiger gelegen gebied of juist dichtbij het centrum. De bloemen Riviera biedt ook de mogelijkheid voor excursies. Je kan naar Genua om het grootste zeeaquarium van Europa te bekijken, op bootexcursie, de toren van Pisa bezichtigen of een tour door grotten maken. Je zal je dus niet vervelen, want er zijn ook markten die je kan bezoeken. Ga na een drukke dag lekker uitrusten in een van de vakantiehuizen.

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*