Een leuke vakantie naar de Bloemenriviera

augustus 2, 2012 Geen reacties
Portofino Bloemenriviera vakantie

Je hebt zin om een vakantie te gaan boeken en je denkt aan Italiƫ. Dan hebben we een leuke tip voor je, wat dacht je van een vakantie Bloemenriviera? Een prachtig gebied met veel mooie plaatsen waar je kunt gaan genieten. Je zou kunnen denken aan:

– Diano Marina
– Pietra Ligure
– Castellaro
– Ceriale
– Cogoleto
– Loano
– Rapallo
– Andora
– Albenga
– Bonasolla

Je kunt naar een van deze plaatsen gaan, maar je kunt ook rond gaan trekken en af en toe een ander verblijf zoeken binnen de Bloemenriviera. Op deze manier leer je tijdens de vakantie Bloemenriviera het hele gebied kennen en ontdek je vanzelf de mooiste plaatsen. Als het ergens mooi is of je vindt het erg rustig, dan kun je daar natuurlijk langer blijven.

Verblijfmogelijkheden vakantie Bloemenriviera
Als je naar Bloemenriviera gaat dan kun je in een appartement verblijven, maar ook in een hotel of een vakantiehuis. Natuurlijk is een camping ook een van de mogelijkheden voor een vakantie Bloemenriviera. Het ligt er ook aan met hoeveel personen je gaat en aan de leeftijd van deze personen. Met kinderen wil je vaak wat meer ruimte en dan is een vakantiehuis misschien de beste keuze. Kijk eens bij de plaatsen en dan wat de mogelijkheden zijn voor de verblijven. Waar je precies gaat verblijven maakt niet uit want van een vakantie Bloemenriviera geniet je toch, je kunt namelijk leuke daguitstapjes maken, zowel met de auto als te voet. Geniet daarom van je mogelijkheden en ervaar eens wat jij leuk vindt in dit gebied. Veel toeristen hebben het al gemerkt en nog een tip, de Cinque Terre (vijf dorpen die op de rotsen liggen) is zeker de moeite waard om te gaan bekijken tijdens de vakantie Bloemenriviera. Je hebt in het Bloemenriviera gebied ook veel unieke verblijven, die je vakantie net iets bijzonderder maken. Nieuwsgierig hier naar? Bekijk dan direct: PresciousLocations.nl

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*