Vakantie Bloemenriviera

juni 8, 2012 Geen reacties
Portofino Italie Bloemenriviera

Als je zin hebt in een leuke vakantie, dan kun je denken aan vakantie Bloemenriviera. Het is echt de moeite waard om daar eens een bezoekje aan te gaan brengen want je kijkt daar echt je ogen uit. Om te beginnen moet je maar eens gaan kijken wat de mogelijkheden zijn, je kunt namelijk met de auto gaan maar ook met de bus of het vliegtuig. Mogelijkheden genoeg om een vakantie Bloemenriviera waar te gaan maken. Als je hier van wilt gaan genieten dan reis je af naar Italië want daar ligt de Bloemenriviera. De streek ligt in het westen van de stad Genoa. Een prachtig gebied dat daar ook wel Riviera di Ponente wordt genoemd. Er komen veel mensen naar deze streek en ook zijn er veel badplaatsen aanwezig waar mensen kunnen genieten van een heerlijke vakantie.

Met zijn allen op vakantie naar de Bloemenriviera
Jong en oud kunnen gaan genieten van een vakantie Bloemenriviera, er zijn veel leuke dingen waar je naar toe kunt gaan maar je kunt ook genieten van het uitzicht. Er zijn veel mooie plekken te denken aan de Cinque Terre, dit zijn vijf dorpjes die op de rotsen liggen en je kunt naar Portofino gaan, dit is een mooie plaats op een mooi gelegen schiereiland. Kortom, echt de moeite waard om naar Bloemenriviera te gaan als je van natuur houdt. Neem ook je camera mee want je kunt hier veel mooie foto’s maken. Het is een streek die zeer geschikt is voor vakantiegangers van jong tot oud en hier is van alles te beleven! Er zijn veel plaatsen waar je naar toe kunt gaan, te denken aan Pietra Ligure en Andora. Maar je kunt ook naar Albenga gaan of naar Diano Marina. Neem de tijd om het gebied te gaan verkennen, alle mooie plaatsen kun je maar beter zelf gaan ontdekken!

Tip: Kijk eens op Videotrips.nl voor een leuke autovakantie naar Italië!

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*