Tips voor parkeren vliegveld Eindhoven

december 30, 2016 Geen reacties

Het vliegveld in Eindhoven is flink aan het investeren geweest en daardoor zijn het aantal bestemmingen flink uitgebreid. Dit maakt Eindhoven vliegveld een populair vliegveld. Vlieg je via Eindhoven vliegveld en wil je graag weten hoe je jouw auto het beste kunt parkeren? Wij geven tips voor parkeren vliegveld Eindhoven.

Lang of kort parkeren Eindhoven vliegveld

Het is mogelijk om voor een langere tijd te parkeren of voor een kortere tijd. Het voordeel van lang parkeren is dat je een lager bedrag betaalt. Hoe langer je parkeert, hoe goedkoper het dagtarief wordt. De meeste aanbieders hebben een handige tool op de website waarmee je het dagtarief kunt berekenen. Je hebt de mogelijkheid om voor een aantal dagen te parkeren of voor een langere tijd (bijv. een maand).

Shuttle of valet parking

Via parkeren vliegveld Eindhoven kun je op twee verschillende manieren parkeren. Ten eerste kun je kiezen voor shuttle parking. Je rijdt de auto zelf naar de parkeerplaats en vanaf daar word je met een shuttle busje naar de vertrekhallen van het vliegveld gebracht. Daarnaast kun je kiezen voor valet parking. Bij deze service rijd je zelf naar het vliegveld toe en wordt de auto vanaf daar van je over genomen. De professionele chauffeur brengt de auto naar de parkeerplaats, zodat jij lekker onbezorgd het vliegtuig in kunt stappen. Valet parking Eindhoven airport hoeft niet duur te zijn, maar is wel een stukje duurder dan shuttle parking. Wij raden aan om van te voren onderzoek te doen en prijzen te vergelijken voordat je ergens een parkeerplaats boekt. Daarbij is het wel beter om van te voren een parkeerplaats vast te leggen, zo weet je zeker dat er een parkeerplaats beschikbaar is en dat je een lagere prijs betaalt.

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*