Parkeren Schiphol Amsterdam

december 30, 2016 Geen reacties

De meeste mensen gaan liever niet met de auto naar Schiphol, omdat ze denken dat parkeren op Schiphol een gedoe is en dat het duur is. Maar dat is niet helemaal waar. In dit artikel vertellen we jou meer over parkeren op Schiphol Amsterdam en waar je allemaal aan moet denken. Lees verder en zie hoe je online tegen een goede prijs een parkeerplaats in de buurt van Schiphol kunt vastleggen.

De kosten voor parkeren op Schiphol Amsterdam

De kosten voor parkeren op of in de buurt van Schiphol Amsterdam hangen van verschillende factoren af. Ten eerste betaal je minder geld per dag wanneer je de auto voor een langere tijd parkeert. Parkeer je de auto voor een kortere tijd (kort parkeren), dan betaal je een hogere prijs per dag. De meeste online boeking websites hebben een tool, waardoor je eenvoudig de prijs per dag kunt berekenen. Daarbij kun je kiezen tussen shuttle en valet parking. De eerste optie is goedkoper. Bij valet parking betaal je meer, omdat het als comfortabeler optie gezien wordt.

Hoe online een boeking maken?

Het vast leggen van een parkeerplaats is zeer eenvoudig. Er zijn behoorlijk wat aanbieders voor parkeren rond schiphol. Bij de meeste aanbieders kun je via hun website een boeking maken. Dat werkt zeer eenvoudig. Je geeft aan welke vorm van parkeren je prefereert (valet of shuttle) en vervolgens vul je de datums en vliegtijden in. Als je dat eenmaal gedaan hebt vul je jouw persoonlijke gegevens in en betaal je. Meer weten? Breng een bezoek aan lang parkeren Schiphol.

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*