Handige tips voor als je op vakantie gaat

oktober 25, 2016 Geen reacties

Als je van plan bent om op vakantie te gaan zijn er altijd een aantal zaken waarmee je rekening mee moet houden. In dit artikel zal daarop worden ingegaan. Deze lijst met vakantie tips is medemogelijk gemaakt door een medewerker van Gogido.

De vakantie tips

Uiteraard zijn er een paar logische tips voordat je op vakantie gaat. Deze tips verminderen de stress voordat je eenmaal op de plek van bestemming bent. Het maakt daarbij niet uit naar welk land je op vakantie gaat. Van de Bloemen Riviera in Italië tot aan de Eiffel toren in Parijs.

Tip 1: van te voren inpakken
De eerste tip is natuurlijk van te voren beginnen met inpakken. Dit neemt over het algemeen veel tijd in beslag. Daarnaast moet je tegenwoordig rekening houden met het gewicht van de koffer. Zeer vervelend als je op schiphol aankomt om erachter te komen dat je koffer een aantal kilo te zwaar is. Vaak moet je dan een toeslag betalen van een aantal tientjes. Vanzelfsprekend geen goed begin van je vakantie.

Tip 2: Thuis vliegticket printen en inchecken
Tegenwoordig gaat alles online. Zo krijg je 9 van de 10 gevallen de mogelijkheid om je vliegticket thuis uit te printen middels een E-ticket. Doe dit dan ook en vergeet hem niet in je tas te stoppen. Dit scheelt weer stress op het vliegveld. Daarnaast is het in de meeste gevallen mogelijk thuis in te checken. Dit kan je gemakkelijk doen op de website van de desbetreffende vliegtuigmaatschappij. Dan hoef je ook niet in die lange rijen te staan. Altijd vervelend als je in tijd nood zit op Schiphol.

Tip 3:
Een ander stress moment voor het vliegen is natuurlijk de reis naar het vliegveld. Het is belangrijk om dit van te voren te plannen, ook al woon je dichtbij het vliegveld. Ga je met je eigen auto, het openbaar vervoer of de taxi? De ene reisoptie is niet perse beter dan de ander. Het hangt van de situatie af en hoelang van te voren je weggaat van huis.

Bron: https://www.gogido.com/nl/r/goedkope-taxi-schiphol–utrecht

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*