Busreizen Bloemenriviera

mei 30, 2012 Geen reacties
Boulevard Bloemenriviera

De reis naar Bloemenriviera, dat is al een hele uitdaging op zich, zeker als je met de bus gaat. Je komt langs veel mooie plekjes en je hebt al meteen zin om uit te gaan stappen als je eenmaal in de Bloemenriviera bent aangekomen. Dat komt door de mooie pastelkleurige huizen, de weelderige plantengroei waar je van de rode en roze oleanders kunt genieten en wat dacht je van de paarse bougainville? Het wordt tijd om echt te gaan vertrekken en om te kijken naar de busreizen Bloemenriviera. Er zijn veel aanbieders actief waar je gebruik van kunt maken, kijk dan ook eens naar de voordelen en wanneer dat deze bussen precies rijden. Het kan zijn dat ze in de nachten rijden, dan kun je in de bus lekker slapen en als je dan in de Bloemenriviera aan komt kun je er meteen op uit gaan trekken. Voordat je de busreizen Bloemenriviera gaat boeken kun je ook kijken of dat het gaat over een complete reis, een hotel kan alvast geregeld zijn voor je. Mocht dat zo zijn dan kun je ook gaan kijken waar het hotel zich bevindt en wat daar allemaal in de buurt is, maar alles is goed te bereiken.

Een bezoekje aan Cinque Terre
Als je bent uitgerust van de busreis dan is het zeker de moeite waard om tijdens je verblijf in de Bloemenriviera eens te gaan kijken bij Cinque Terre, hier vind je namelijk vijf dorpen die gelegen zijn op een rots. Het is niet alleen mooi om te zien, maar ook mooi om vast te leggen op beeld zodat je er thuis nog eens naar kunt kijken. Voor jong en oud zijn er veel mooie bezienswaardigheden, je kunt de verschillende dorpjes langs gaan en dan gaan genieten van de kerken en het prachtige klimaat. Het is hier nooit koud want vriezen doet het hier niet. In de zomer is het er gemiddeld 30 graden, een mooie temperatuur om lekker aan het strand te gaan liggen en een frisse duik te nemen. Je kunt ook surfen en zeilen want in Bloemenriviera zijn alle spullen aanwezig. Je hoeft dus niet alles mee te gaan slepen vanuit huis, je kunt tijdens je busreis lekker ontspannen en tijdens de Bloemenriviera de vakantie gaan krijgen van je leven vol met leuke avonturen, zowel in het water als op het mooie land.

Ben je met een grote groep? Dan kun je natuurlijk ook zelf een bus huren. Zo heb je lekker veel vrijheid tijdens je reis en kun je beter een eigen schema maken om bezienswaardigheden te bezoeken.

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*