Bloemenriviera informatie

juni 15, 2012 Geen reacties
De haven van Genoa

Bloemenriviera, de plaats waar je minimaal een keer in je leven naar toe moet zijn geweest. Het is gelegen in Italië, ten westen van de stad Genoa. Bloemenriviera heeft ook el de naam Riviera di Ponente. Als je hier naar toe gaat dan kun je hier genieten van de rust, de stilte en de prachtige natuur. Je zou eens naar Cinque Terre moeten gaan, daar vind je namelijk vijf dorpjes die op de rotsen zijn gelegen, prachtig om eens van dichtbij te bekijken. Je kunt ook de andere plaatsen gaan bezoeken waar je van een mooi schiereiland kunt genieten als je naar Portofino gaat, volop mogelijkheden voor jong en oud als je de keuze hebt gemaakt om naar Bloemenriviera toe te gaan.

Het vervoer naar Bloemenriviera
Je kunt als je naar Bloemenriviera gaat met het vliegtuig gaan, maar je kunt ook met de auto of met de bus. Er zijn verschillende mogelijkheden en wat je gaat doen, kun je van te voren uit gaan zoeken. Het ligt er misschien ook aan wat je in deze streek wilt gaan doen. Als je jezelf goed wilt kunnen verplaatsen kun je met de auto gaan maar je kunt daar ook lekker gaan wandelen en ook dan ontdek je veel mooie plaatsen. Van te voren is het verstandig om een brochure of reisgids aan te schaffen van de Bloemenriviera zodat je weet waar je de mooiste plekjes kunt vinden. Het is ook leuk om een paar dagen zelf op pad te gaan, dan kun je dus zelf leuke plekken gaan ontdekken en daar zolang blijven als je wilt. Rondtrekken door Bloemenriviera is daarom een goede keuze als je ook van wandelen houdt! Goede wandelschoenen aan en de vakantie kan gaan beginnen, neem de hele familie mee en je gaat volop genieten in de Bloemenriviera.

Heb je ook al eens gekeken naar vluchten naar de Bloemenriviera? Ook dit is een ideale mogelijkheid! Kies bijvoorbeeld voor een fly drive vanaf één van de volgende vliegvelden: Milaan, Genua of Nice. Deze bestemmingen zijn te bereiken vanaf Rotterdam en Schiphol. Wil je meer weten over de mogelijkheden om lang te parkeren bij Schiphol? Dan kan onze partner 24/7 ParkerenSchiphol.nl je helpen.

Over ons: Bloemenriviera vakantie.nl

Bloemenrivieravakantie.nl is de startplek voor een vakantie naar de prachtige Italiaanse Bloemenriviera. Bij ons vind je meer informatie over dit fantastische gebied, alle reisorganisaties naar Italie (voor alle soorten vakanties) en exclusieve aanbiedingen!

Plaats een reactie

*
*